vrijdag 7 mei 2010

Atlantis 'Go' For Launch on May 14



Zo langzamerhand komt de vakantie nu wel erg dichtbij!! Heerlijk!!
Nog 3 nachtjes in ons eigen bedje en Patje nog 1tje op zijn werk, en we gaan naar ons zo geliefde USA.

Op de NASA site stond eergisteren Atlantis "GO" for Launch on May 14!!!
Dat is één van de mooiste uitspraken van dit jaar, dit houdt in dat hij zeker gaat vertrekken op 14 Mei, als er uiteraard geen gekke dingen gebeuren. Vandaag naar de weersverwachting 10 dagen vooruit gekeken voor Orlando. De Big Day 14 Mei verwachten ze 89F (30 C) en onbewolkt, dus hoe het er nu naar uit ziet, zal het niet aan het weer liggen. Ooo wat kijken wij uit naar de lancering. Het duurt niet lang maar, a dream come true voor ons, en zeker voor Pat.

Wat ons wel zorgen baard is dat de Orlando Magics de eerste 2 wedstrijden van de playoffs serie vrij makkelijk hebben gewonnen. Ze moeten nu twee keer in Atlanta spelen, ik zeg het niet vaak maar hoop nu echt dat ze 1 wedstrijd verliezen. ,zodat wij bij de 5e wedstrijd in Orlando aanwezig kunnen zijn.
Zaterdag is de eerste wedstijd in Atlanta, misschien weten we zondagochtend al of we gaan!! We Hope!!!

Wij hebben onder tussen onze verlanglijstjes gemaakt, met wat we allemaal weer willen hebben (lees kopen ;-), 2 koffers de man is niet genoeg hahahahha.

Wij hebben ook gelezen op de Starbucks site dat er van 7 t/m 16 Mei happy hour is tussen 3pm en 5pm, dan zijn de Frapuccino's voor de halve prijs.
Lin ging gelijk glunderen.......Double chocolaty chip frapuccino topped with whipped cream and mocha drizzle heeeeeeeeeeerlijk!!!!!

Nog 3 nachtjes.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten